Financiering

Een stuk extra service en persoonlijk advies

Via het internet is Occasions Epe 24 uur per dag in staat om u een stukje persoonlijk, betrouwbaar advies te geven op het gebied van kredietverschaffing. Wij kijken samen met de klant naar wat het beste is in hun financiele situatie.

Kredietverschaffing

Als het nu gaat om een tijdelijke lening, een korte overbrugging of extra bestedingsruimte voor uw eigen portemonnaie of voor bijvoorbeeld de aanschaf van een auto, dan kunt u tegenwoordig op internet, online, 24 uur per dag onafhankelijk advies krijgen. Voor Occasions Epe neemt onze samenwerkingspartner Dealer Totaal Concept deze taak op zich.

Bij de aanschaf van een auto/bedrijfswagen besluit maar liefst 70% van de mensen (een deel van) het aankoopbedrag te financieren. Grote kans dus, dat ook u daar interesse in heeft. Wij helpen u hierbij graag op weg

DTC Advies

Op de site van de DTC (die u hieronder eenvoudig kunt bereiken) kunt u zich op uw gemak een beeld vormen van de verschillende financieringsvormen die beschikbaar zijn. U kunt eenvoudig bepalen welke vorm van krediet het beste bij uw persoonlijke situatie past. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk snel en gemakkelijk uit te rekenen welk bedrag u maximaal zou kunnen lenen en welke kosten hiermee gepaard gaan. Wilt u kijken wat voor u de mogelijkheden zijn? En hoe eenvoudig en voordelig u een auto kunt financieren? Klik dan op de onderstaande link.

Voor meer persoonlijke informatie over de leningen, kunt u terecht bij ons verkoopteam zij staan u graag te woord!

TOP });